Wednesday, November 5, 2008

wallahh..

ptg sbtu tu lepak kat mv.. jejalan jap kt jusco.. wah3.. ada sale la pulak.. tgk2 kasut.. yg berkenan di hati sume new arrival.. ceh.. yg ada less kureng sikit lar.. lg pun, dah janji xmo shopping kasut lagi.. yang berkotak2 dlm keta tu ntah bilanyer nk pakai.. try tgk handbag.. "kesian kat handbag tu.. beli la yg baru.. kita share 50-50..".. ni yg best.. dgn semangat nyer misi mencari handbag baru pun bermula.. jeng.. jeng.. jeng.. murah nih.. harga asal rm 199, after less rm99 .. kira okey la tu kan.. bukan senang nk jumpa handbag ELLE kalo yg ada discount yang lawa2.. selalunya yg ntah apa2 design nya.. so, conclusion nyer, hari sabtu ni memang la best.. best.. best.. best..

(pose kt tepi tingkap opis lama.. haaa.. ada opis baru ke?? nanti kite citer ek..)

3 comments:

lily lotus said...

shantek handbag tu..

ita.itu said...

eh lawa la beg tuh..kaler putih ke cream lg lawa dr itam tau

nurhareza said...

lily-he3..tq.. ada satu lagi design, rega lbh kurg sama.. ms nk beli tu.. susah gak nk wat pilihan.. kalo dpt dua2 kan best.. (jgn harap lar..;p)
ita.itu-kaler cream.. mekacih sbb pujik..