Wednesday, November 5, 2008

dataran.merdeka


hari tu ada bc blog ita.itu.. ada la citer pasal cream puff beard papa's kat pavillion.. then masa g pavillion, try la cream puff tuh.. mak oiii... cedap nyer.. mekasih ye kak ita.. pastu baru tau kat mv pun ada beard papa's nih.. sabtu lepas lepak kat mv.. try beli coronet kat situ.. ala2 cream puff juga.. pun best giler.. alahai.. camner nk diet nih.. wakakakaka..

coronet@beard papa's




balik dr mv, ingat nak lepak dataran.. sampai jek.. keta tak leh masuk lar.. jalan depan dataran tu tutup.. tak pueh ati.. so, park kat luar, jalan kaki masuk situ.. wahh.. ramai nyer bebudak ngn parents dorg lepak2 kat dataran ni.. siap baring2 lagi kt padang tuh.. main layang2 pun ada.. bagus gak dorg tutup jalan nih.. kalo tak, bisisng dgn mat rempit jek.. sian org kl nih.. dah tak de tpt lain nak bw anak2 kuar main2.. rajin gak bw anak kuar mlm2 hari nih.. jam dah pukul 12 pun xbalik lg..

tiang lampu yg ada bunga..


posing dgn handbag baru.. ahaksss...


kaki saper comel..?? yg kanan tu kan.. kan.. kan..

4 comments:

ita.itu said...

oh yg pesen mcm tuh lum try lagi..harus lps ni akak try ek..sdpnye..abis diet aku

Izan said...

wah... jalan2 cari makan ke?

emi said...

tak lama lg,tak dpt da nak jln2 camni..

nurhareza said...

ita.itu-sedap gak.. tp sy suke lg cream puff..
izan-pueh ati den..
emi-huwaaa... sedey nih..