Thursday, November 6, 2008

nasi.lemak

pagi ni ada bf kat pantry opis.. share ngn en ciput yg nak bertukar ke melaka.. kitorg belanja nasi lemak jek.. order kat auntie kak aishah.. selalu tgk kak aishah mkn nasi lemak tu.. npk mcm sedap jek.. dtg je opis, dah jam 7.40 am.. buka email.. alahai en ciput.. dia xemail lagi rupanyer kat opismate yg pg ni ada bf free.. pas email kat sumer.. ada 2-3 org tanya.. mana nasi lemak nyer.. hehehehe.. tgu jap ek.. tokey xsampai lagi ni.. 7.56 am.. call dr tokey nasi lemak kata dah smpai.. menjijit la plastik nasi lemak utk 50 org tuh.. wah.. berat giler.. akhirnya.. sesi mkn2 pun bermula...

jeng.. jeng.. ketibaan tokey nasi lemak ..

nasi lemak.. nasi lemak.. nasi lemak..

yeehaaa.. mari makan...

6 comments:

emi said...

saya pun nak juga...

mast@work said...

salam.. ni reza utm awam ke?? hhuhuhu

aishah zaharin said...

reza - macam ku kenal 'gadis' nasik lemak di dalam gambar itew!

cun la dia.. :D

mast - haah mas.. dia budak awam utm, RA abg azril..

emi - reza sure ingat nyer kat awak..

reza - sorri buat cam umah sendiri laks.. hihi

Izan said...

aduh.. tetiba teringin lak nk makan nasi lemak..

lily lotus said...

hik hikk..masyuk layan nasi lemak pepagi..

nurhareza said...

emi-dpt kan..
mast-kak mast.. jom lepak pb la pasni..
k.aishah-oo.. suke2 ati ek.. xper.. neway.. tq
izan-buat izan.. ko aku tgk msk leh tahan pandainyer..
lily-kajian kem kesihatan msia : elak kan makan nasi lemak dan roti canai utk kesihatan anda (fakta betul ni li..)