Friday, November 21, 2008

little.wok@klcc

n3 ni patut lama dh wat.. tapi xkira.. nak wat juga.. he3.. ala2 kenangan la juga.. lately b4 bertukar nih, mmg suke sgt mkn kat food court.. disebbkan masa yg tak mengizinkan, food court klcc pun jadi lar kan.. suke mkn food court atas sekali.. ada org tu tak berapa berkenan mkn kat atas nih.. tak standard ek.. compare tu food court yg kt bwh tu.. pedulik kan... suke mkn kat sini.. menu pun ada mcm2.. 2x jugak la mkn kat sini.. yg 1st time tu da tak ingat mkn apa, tp yg 2nd time tu mkn lau si fann (ada betul ke ejaan nyer tu). cedap tau.. bentuk dia ada ala2 cacing gumuk sikit, tp tme nk mkn, abaikan je.. yg buat suke mkn kat little wok ni.. dia idang dlm kuali comel.. alahai.. rasa mcm nak cari je, leh iwat idang kat umah.. he2.. and dia nya sambal ada 3, sambal merah, sambal kicap cili, sambal cili api ancur (nama sambal2 tersebut diberi nama berdasarkan rupe fizikal msg2, harap maklum)... wallaahhh...

lttle wok @ food cort klcc (err.. tingkat bp ek yg nih..?)

ni masa 1st time mkn.. xinta la nama dia..

haa.. ni la lau si fann.. agaknye kt butterwoth tu ada tak ek..


ni la 3 jenis sambal yg cedap2 tu..

nasi + ayam grg ni pun cedap kan...

3 comments:

lily lotus said...

yuhuuu..ada award for u ;)

FaRiHaH^THaLHa said...

dapat komisen ker promote2 nih..

nurhareza said...

lily- ha.. mana2? tak de pun..
farihah- bukan promote.. nk jd kan kenangan jek.. he3