Tuesday, November 11, 2008

hetic.weekend

wallahh... macam sibuk je dari jumaat ri tu.. wat preparation utk exam ptk 3/2008, isnin 10.11.08.. tapi hampeh.. soklan dia susah yang amat.. waa.. nampak gayanya.. kn repeat paper lar.. walaupun repeat paper ni foc.. tp diantara sebab tak mo repeat adalah :-

1. malas nk baca nota tu lagi
2.tau kalo baca pun, macam tu juga cara menjawab.. kecuali dpt soklan bocor..
3.ganggu keseronokan idup
4.xmo seat exam utk paper yg sama.. malu lar.. (dah la sume tau amek cuti semata-mata nk exam.. tp tak ok pun resukt...)
5.errr.. sebab utama yg no.4 tu larr.. ahaksss

tp, weekend tu tak ler berkurung dalam umah pun.. biasa la.. nama pun weekend kan... kite enjoy...

aktiviti 1 : jom tgk wayang.. kite tgk quantum of solace.. best? best gilerrr... ;)

ni lar bonds nyer.. org tu kata.. bonds ni macho.. tak pernah nak senyum.. apa lar.. senyum tu kan sedekah.. tp act kan.. dia ni tak de perasaan lar.. ada ke member sendiri kn tembak.. dia campak mayat dlm tong sampah jek.. sungguh hampeh lar..

aktiviti 2 : lepak minum kat kluang station.. tp kopitiam ni tak leh lawan old town.. makanan and minuman dia pun tak best mcm old town.. dah la tu... mahal sikit reganya.. tp ada satu yg tak de kat old town.. air ni nama dia "cham".. kopi campur teh.. sedap.. errr... sedap sgt kot.. suke3.. then, air dah abes, baru rasa nk makan.. order la mi gorg siam.. sedap sikit je lar..


ni kluang station kat giant kinrara.. deco dia tak lawa.. may be nk idup kan env stesen keretapi tu kot..

jeng3.. ni la air "cham" tu, rm 2.30 .. ala.. wat kat umah pun boleh, free je.. campur je la kopi ngn teh tu.. tp air ni mmg sedap.. sesape yg tak tahan ngn kafein.. tok sah la minum.. dia nye kafein double tau..



mee siam.. rega tak ingat.. dalam rm 6 rasa nyer..


aktiviti 3 : jumpa dentist...

lawa klinik nih.. kat tepi ampang point.. orang nye pun ramai.. ada la menunggu dkt 2 jam lebih..


sambil tu, plan nak main dam aji.. baru sempat makan satu-dua, dh smpai turn jumpa dr gigi tu.. (elok pun, agak nye kalo teruskan, kalah gue..)

aktiviti 4 : servis keter..

servis perodua kat ampang.. pun nunggu gak..


sambil nunggu keta siap servis.. jgn buang masa.. mari kita baca nota ptk.. waaaa... tak suker exam ni tau...

p.s: apa pun, hepi sgt.. setiap hari, adalah hari yg plg hepi.. baru la idup terasa indah.. cewahhh....

2 comments:

emi said...

byknyer benda buat wiken hr tu ek..mmg puas hati tgk cite james bond...nnt nak beli dvd la..hmm air tu tak sdap mana pun

nurhareza said...

emi-sedapppp larr..