Wednesday, November 26, 2008

tag.from.erin

wahh.. selama nih tgk je org kn tag.. sekali ada la pulak utk diri sendiri.. itu pun erin inform, kalo tak.. tak tau pun... he3.. memula, guna pen lar.. amek gambo.. lar.. kecik nyer.. gn kamera hp jek.. so, carik dalam kotak, jumpa marker.. boleh la ek.. hand writing gn marker tak sama tau ngn guna pen.. kalo guna pen.. berkali ganda lawa nyer... ;)

1) your name / username
dari kecik ada yg panggil ija.. along (ni family larrr).. beja (bebudak brash je yg panggil.. so, bila ada org jerit nama beja..!! tau la, konpem bdk brash) and reza.. ni sampai kija pun panggil camtu..
2) right-handed or left handed
suke tgk org yg left handed nih.. teringin gak.. org kata left handed person nih, bijak dia lebih lagi.. betoi ek lily..

3) favorite letter to write
ada yg nyampah dgn word nih.. he3.. betoi kan..???

4) least favorite letter to write
konpius sikit.. tapi layan kan jerr...


5) Write the quick brown fox jumps over the lazy dog

apa nih rin...?.. alamak.. 'fox' tertinggal.. kira boleh la ye..


6) tag 6 people..

ha.. buat.. buat.. bkn seng nk kn tag nih...

4 comments:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

wah..
dh buat!
bagus2..!!
nnt aku bg lg bnyk2
heheheh...

lily lotus said...

wah tulisan kita lebih kurg halal..kira ko versi right-handed :D

anyway pasal bijak lebih tu..ishkk2 teori kekonon jer tu..yg nyatanya bijak nan ado adalah..ekekeee

Izan said...

asal tulisan korang ni cam lebih kurang jer ha... tinggal aku jer yg tak wat lg tag ni. jgn mare no erin, tak dak kamera nak tgkap gmbr. huhuhuhuhu

nurhareza said...

erin-kalo sempat, mesti aku buat nyer..
lily-sama ek.. jap nak tgk ko nyer handwriting ek..
izan-org pompuan agaknyer lbh krg je tulisan dia kot..