Wednesday, November 19, 2008

harapan

en hisham.. naper banyak bebenor ler kija yg en hisham buat nih.. dh setengah hari melangut dpn pc, baru nk paham satu perkara, perkara lain lak yg dtg.. asek tgk jam je nih.. cepat lar kol 5.30.. nak balik.. hahahhaha.. np 5.30 ek.. bukan masuk kija kol 8-5 ker?? biasa ler.. kn show off sket kat org yg kite ni ada kija.. pada hal.. ntah apa yg di buatnyer.. apa pun, tempoh perkenalan dan tempoh bertenang dah smpai ke penghujung.. need to start my work (ni kija yg bebetul kija nih) ...
waaaa... hopefully, tak de prob yg tak leh diselesaikan sepanjang kija kat sini (my target nk kija sini until 2010 jek, sory la mr abraham, u kn sign sekali lagi surat transfer tuh larr he3) .. n the most important.. tak mo ada masalah dgn people around here.. my boss, my 220++ staffsss.. and contractor (yesterday, one of them dah dtg ngadu minta kija.. alamak.. kija xdak la pakcik.. ujung tahun tarak duit.. tgu thn depan ekk...), org-org kampung and my abah n mak.. (act. dis is 1st time after 13 years tak tinggal lama2 ngn parents.. sory ye mak, abah kalo2 terbuat perangai malas ms dok umah bujang dulu..)
amin...

2 comments:

emi said...

berusahalah ek..sy tau awk blh punya..awk kan hebat..

nurhareza said...

emi-mana ada hebat.. hu3.. malu arr org lain bc.. hu3