Thursday, November 20, 2008

suzalili.sukiman

16.11.08.. on the way balik ke kg, singgah jap kat ipoh.. my best friend since tingk 2 bertunang hari nih.. nama dia ni suzalili.. panggil lily jek.. kitorg act lepas ting 3, calling2 jek.. tak pernh jumpa pun.. ms start keja kat kl tu lar member balik ngn dia.. masa tengah nk cari umah sewa pun, nompang umah kakak dia (kak uG) ngn hbby kak uG (abg zz) dalam sebulan dua.. pastu dah ada umah pun, still lagi melepek ujung mgu kat umah dorg kat subang perdana tuh.. ada satu budak kecik yg banyak sgt perangai.. anak kak uG.. arif al-wafi.. comel sgt.. tp perangai ya ampun.. naseb la mama. papa and bibik nyer penyabar la sgt2... cite pasal wafi nih, esk2 la.. hari ni special n3 utk bibik dia... layan..


ni la lily... comel tau.. kalo selalu tgk pic kat my fs, mmg muke dia ni je lar.. bkn ada ramai sgt member kt kl tuh...

alhamdulillah.. tinggal satu step je lagi kan lily kan.. banyak suke duke dalam hidup ni yg share ngn lily nih.. mekacih ye kawan..

ko tutup mata nape nyer li..??

sebahagian brg hantaran.. org perak ni biasanyer hantaran sume bagi masa bertunang.. time kawen bawa wang hantaran je ngn sirih junjung ngn cincin (kalo nk bg rantai tgn ke.. apa2 ke.. leh jek).. nk tau bp hantaran dia.. 25 tuh.. banyak nyerrr... smpai tak cukup katil tu..
p/s : lily ni bkn tau pun blog melog nih.. pc pun dia jrg sentuh.. keja dia tak mengizinkan dia ngular cam bloggers yg lain.. tp tak per lar, ada masa bebila.. leh tunjuk kat dia kan...










5 comments:

emi said...

ehem..byk kan hantaran lily..habis berkat lily kasi hr tu?

nurhareza said...

emi-err.. dia nyer berkat tu divide 2 larrr... harap2 cukup kuat lar..

lily lotus said...

wahh sama nama dgn daku..hikss..anyway congrates to her!

nurhareza said...

yg tu lili jawarian.. lily suhana kl mariii...

FaRiHaH^THaLHa said...

congrats to lili.. semoga perpanjangan sehingga ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat.. cik reza pun jgn tunggu lama2 ek...