Tuesday, January 13, 2009

rajuk

sulk@rajuk... cerite ttg hal merajuk ni, banyak persoalannya.. Kenapa perlu merajuk? Apa punca merajuk? Mcm mana nak pujuk org yg tgh merajuk ni..? Ehhmm.. Act, merajuk ni sebenarnya tak perlukan alasan yg kukuh.. Dan ms nak pujuk tu pun, xperlu la kena ada alasan yg munasabah kan.. Ehhmmm.. me? Mmg xpandai sgt bab2 nak pujuk org merajuk ni walaupun mmg tersangat la pandai nak merajuk kan diri ni.. jd nye, bila da pandai merajuk tu, kena la pandai pujuk juga kan... Apa cara ye nakpujuk org yg tgh merajuk ni dan nak elak kan drpd perangai merajuk ni..?

2 comments:

Erin Rashid said...

weh..ko ingt lagi tak
aku kt smti dlu suke merajuk
ko pon boring kn..?
hahahhah

nurhareza said...

ha ah.. tp ms tu mmg aku kurang la sgt pujuk ko.. kalo aku oractice dr dulu part pujuk memjuk dgn menjadian ko as sample aku.. xde la aku susah cam sekrg.. hu3