Thursday, January 22, 2009

a gift (21.01.09)

terasa kelainannya birthday tahun ni.. tak ada kenkawan yg nak meraikan sama2 (sape la yg suruh dok jejauh kan.. padan muka la.. hi3), no cake (tunggu all my sisters balik, then ada org nak sponsor cake SR.. nyum3.. teringat kat cake yattt.. cake yatt ni mmg sedap sesangat.. chesecake yg sedap dan tak muak dimakan...)... nak celebrate ngn family pun, ingat nak tunggu adik2 balik n berkumpul ramai2.. tp, tetap birthday yang best.. dapat celebrate ngn mySM walaupun awal 2-3 hari, and present tahun ni agak memberangsang kan... hi3... thank you tau.. yg plg tak sangka, on 21 of Jan, after meeting dalam kol 1 t/hari.. ada box atas meja.. errr??? apa nih?
.



.
p.s : sorry ye.. show off sikit.. ;) tak de yang marah kan..
mySM.. tq very much..
"if earth laughs through flowers then love laughs through roses"

5 comments:

aishah zaharin said...

amboi.. munge².. sure senyum cam munge² gak kan.. sweet!

Erin Rashid said...

Aku dh lama nk tnya
sape Mr.Sm ko?
adakah org yg sama aku pernah kenal dan jumpa dulu?
tlg la bg tau aku
walaupon bkn kt sini, sila la bg tau melalui apa2 cara skalipon
ko jgn tak bg tau kkk
nnt kecik hati aku
huhuhuhu..

nurhareza said...

kak aishah-mesti lar.. suke3
erinsh-biar la rahsia.. ho3.. nti aku cite ek..

FaRiHaH^THaLHa said...

wah.. dreams come true.. mmg itu yg diidamkan..

nurhareza said...

farihah-he3..doa2lan la yer