Friday, January 9, 2009

office.terchenta

next week, on 17th cukup 2 bulan kerja kat sini.. kadang2 rasa cepat je masa berlalu.. tp kan, br 2 bulan je kat sini.. kali ni sj nak inteprem kan opis baru nih.. jom layan gambar....
.

ni kawasan kantin opis.. tapi tak pernah pg pun.. staff kat sini kata tak banyak choice, dari pagi smpai t/hari sama je lauknye.. ni kes lebih kurang hq gak la.. apa la kan.. tak leh kata apa la bila staff g cari makan kat tpt lain.. pastu tak dapat cari dorg kat opis.. perut sape la yang tahan kalo hari2 asek sumbat nasi lemak je.. tak pun mi grg.. kekadang nak la mkn roti canai telur ke, mi soto ke, roti jala ke...

apa motif gambor ni? sj nak tunjuk montot kereta putih yg comel tu..

ni tempat staff pentadbiran.. serabut je tempat dorg ni.. sekarg tgh proses nak susun balik kedudukan opis nih.. bayangkan la, opis ni xde pantry.. mentang2 la sebelum ni staff pompuan dalam 2-3 org je.. yg lain (200++ org) sumenye laki.. sian tol.. room for ladies nye pun ada satu.. naseb ler JD prihatin.. dah luluskan nak tambah lagi satu and wat pantry.. pastu leh la minta peti ais, microwave, toaster, bla.. bla.. and bla.. (banyak ni nak minta)

ta daa.. ni le tempat nyer.. sempoi kan.. bilik Jd 10x ganda lawanya.. ye ler, dia ada org nak suh kemaskan.. me? pandai2 sendiri ler.. tp kan, dr opis kat kl lagi mmg tak de pun berhias2 sgt kat meja kerja tuh.. xkisah la, asalkan sumenye bersusun.. ntah la.. agaknya mmg niat tak lama kat sini kot.. hi3

tu je ler sesatunya bahan comel kat meja.. ada student praktikal (pengurusan pejabat) kat sini yg bg... thanks ye yana.. menyumbang bakti juga ko ye..


3 comments:

emi said...

nasib ada PJD yg nak memperjuangkan hak wanita..jgn bersilat kat ofis je dah le..huhuhu

Erin Rashid said...

wah..ko ada bili sdri ek..? bestnyer!!

nurhareza said...

emi-tu la kan.. xsia2 dorg import pjd ni dr kl kan.. hopefully, dapatla menyumbg sesuatu kat sini..
erin-hi3.. bole la rynn.. kekadang boring gak xde kwn ngn bergossip..