Thursday, April 23, 2009

my.day

elo..elo..elo.. lama ek tak update blog nih.. sibuk manyak ler last week.. neway, 18.04.09 menjadi tarikh yg pasti akan diingati sampai bila2.. alhamdulillah, semuanya berjalan lancar dan selamat.. Majlis Pertunangan yang meriah, dan penuh dengan gelak ketawa.. gambar tak banyak lagi, ada kat photographer.. next n3 akan cite lagi psl hari sabtu lepas key... daaa...
.
with my siblings..
.
with opah..
.
with mak..

ta daaa...
.
p.s : gambar 3 teratas tu amek gn hp nokia E71, yg last tu guna hp SONY W???.. see the different? Nokia nyer hp canggih mana pun kualiti gambar dia mmg hampeh.. pasni nk tukar hp SONY balik ler.. hu3

10 comments:

aishah zaharin said...

amboi berseri²!

hailmi said...

hepi skrg?

nurhareza said...

kak aishah-mekasih
hailmi-epi gilakkk...

FaRiHaH^THaLHa said...

tahniah!! semoga ke jinjang pelamin..

nurhareza said...

farihah-tq2.. lamanyer tak jumpa.. windu la pulak kan..

Erin Rashid said...

tahniah ko tunang
tapi tak kabo kt aku lgsg pon..
sedihnye..sob..sob..
semoga cpt skit ke jinjang pelamin k
tapi bile tu?
tggu aku blk!

lily lotus said...

congrates dear! bila big day nya..anyway klau nokia N series baru cantik pic nya..hehe

Izan said...

congrates....
semoga bahagia selalu. bila plak majlisnya???

Colour of My Life.. Love... said...

babe.... congratsss... chomell.... =p

nurhareza said...

farihah-insyaAllah.. doa kan la ye
erin-bkn xnak bgtau.. biar sumenye konpem, baruleh diura2 kan..
InsyaAllah.. majlis aku nti ko dah ada kat malaysia tau..
lily-nti akan diberitahu.. tunggguuuuuu... ;)
izan -sda- hi3
yani-uitt.. mekasih..