Monday, April 27, 2009

lunch@black.canyon.coffee

lama tak cite pasal makan2 ni kan..
.
sabtu lepas, 25.04.09 mySM datang sini n we all jalan2 kat jusco bandar perda, bkt mertajam.. plus celebrate his birthday yang ke 27.. memula cari tpt mkn dl.. perut amatla lapar.. perut ni mmg camtu.. bila kuar berdua jek, mesti lapa.. kalo kuar sesorg.. boleh je tahan.. so, we all mkn kat black canyon coffee.. bila tgk menu, best jugak.. so, order salad chicken+coffee (xingat daa nama coffee ni) for me and for him roasted chicken rice @ nama melayu nyer nasi+sayur campur+ayam ngn air blueberry.. hi3
.
pas mkn, pusing2 jusco tu tp hampeh ler kat sini.. tak best tol.. brg yg ada tak best tambahan lg bkn ms sale.. yg ada discount pun tak menyengat sgt.. jd, tak beli apa pun.. tgu la g kl next month.. baru leh abeskan duit.. kikikiki... jumpa member (amphai) kat BR.. mamat ni skrg giler moto besar.. selamba je dia kata nak beli helmet yg rega rm3k.. ho3.. tu kalo tambah sikit lagi, leh beli moto sebuah.. xpe la.. org banyak duit, tak tau nk letak kat mana... ;)
.
roasted chicken rice + air bluberry = nyum3
.
salad chicken+coffee = diet maaa.. konpem kalori kurang kan.. tp cedap tau

2 comments:

Izan said...

mana lak link ko tak de... kat side bar sebelah kiri tu. kat bahagian long lasting friends... cuba tgk betul2.. =)

nurhareza said...

izan- ada2.. sj jek aku nak wat kecoh..