Friday, April 10, 2009

happy.birthday.abah.ke-55

today is 10th april.. happy birthday abah yg ke 55 tahun.. alhamdulillah.. abah masih sihat dan wat ms sekarang tak de lagi la penyakit2 3 serangkai tu.. abah memang seorg yg amat menjaga makan.. yg plg dia elak kan, mkn ayam plus menda2 yg manis+junk food.. so, sempena hari lahir abah, semalam g tempah nasi lemak bungkus utk sume staf yg kat opis nih.. sj je.. nak belikan present, br je lepas belikan baju kat abah last month.. lagipun, cara ni lagi berkat nampak nyer.. Semoga ABAH sentiasa sihat dan dilindungi ALLA SWT sentiasa sebb anak2 dia ni masih lagi bergantung hidup dengan abah.. mmg kureng sikit bab2 nak berdikari ni.. suma harapkan abah..
.
waktu lunch minum cadbury hot chocolate jek.. siap wat 2 sachet lagi dlm satu gelas.. perghh.. nikmatnyer idup.. tp tak leh amalkan selalu.. xelok utk kesihatan.. k la, nak kua jap.. ada hal yg perlu dibereskan.. cau cin cau..
.

yummyyy...

4 comments:

hailmi said...

jgn lupa wish birthday kat abah ek..

nurhareza said...

wokeh.. no prob..

nurhareza said...

errrr.. wish je ke?

Erin Rashid said...

abah ko baya ayah aku!
syukur jugak ayah aku takde apa2 penyakit