Friday, March 6, 2009

hati.suka

yesss.. dah jumaat kan.. best nyer..
next week ada kursus kawalan hakisan pantai kat dicode, kl.. kl lg? hehehehehe.. sukenye bila dapat g kl nih.. suke3.. kalo sesaja nak pg tu, payah sikit nak mereka alasan kat parents.. kalo ada kursus ke, meeting ke senang la sikit.. beria2 sgt nak g kursus pantai ni tau.. 2-3 kali dok kaco org yg ka ipoh n blkk tu.. tanya "nama saya ada tak?".. hi3.. alhamdulillah dapat jg.. bkn apa, since kat sini jaga projek pantai, nak la sikit knowledge ttg struktur yg ada kat pantai nih.. ms study dl, mcm kureng sikit belajar part pantai2 nih.. kalo ikut schedule, hari pertama nanti ada lawatan g PD.. suke2..

lepas je balik dari kursus tu, hr ahad ada bengkel fail meja lak kat lumut.. hari selasa br abes.. rabu br datang kija.. yupp.. mesti melambak2 fail yg ada kat dlm bilik tu.. biarla.. tak ada yg urgent pun dalam seminggu dua ni.. cuma ada sebutharga utk kerja2 pantai jek.. best nyer... lalalalalalalala..


p.s : try cari hotel sepanjang dok kl nnt.. apa punya mahal lar hotel kat kl tu.. Corus hotel rm300/night, de palma dah full la pulak.. flamingo yg mcm tak lawa je tu pun rm180/night.. tak include bf lak tu.. last choice, grand continental.. rm 150/night.. tu pun gn privillage card mySM.. harap govt rate 15% jek.. mmg tak lepas la rate utk level kite ni..
.

kawasan projek pantai yg on going sekarang ni.. kitorg ni asek kira batu je lar pun.. asek2 top up ngn batu.. ehhmm.. tak de method lain ke ek...

4 comments:

hailmi said...

hope to see u soon..

nurhareza said...

suke3..

lily lotus said...

apepun jgn notty2 ok :P

nurhareza said...

hi3.. Jgn risau.. I ni baik org nyerr..