Tuesday, February 10, 2009

malas.nak.keja

adoi la.. malas nye nak kerja hari ni.. khamis ni ke kl sbb jumaat naik flight ke kuching.. ada conference sabtu n ahad tu.. tp, ada beberapa menda yg buat rs best sgt2:
.
1. dapat jumpa mySM - rindu la sgt2 tau
2. 1st time nk ke kuching - best ke ek tpt tu?
3. farihah, azimah ngn kak asmah pun ada sekali.. ni yg syok.. ada kwn nk jejalan..
.
harap2 cepat lah ms berlalu.. ptg ni meeting.. esok pun ada meeting kat ipoh.. hu3.. mmg xada mood lgsung ni nk wat kija...
.

bestnye kalo leh guling2 atas katil disaat ini..

errr... jawapan dia simple je.. MALAS... hi3


3 comments:

hailmi said...

dr hotel tu jauh sket nak g jln2..myb kena naik cab..alangkah best klu blh ikut hu3..

ida_maya said...

hellow......morning. apasal malas nak kerja gak. kalau ida malas nak kerja....kerja melambak wei.....thanks belikan ole2 dari sarawak. x lupa juga ko kat aku. aha....aha...aha....

nurhareza said...

hailmi-nti kite sesama ye
ida-tq gak sbb rajin ngeposkan surat2 aku tu.. hi3