Thursday, February 19, 2009

dino.trek.2@petrosains

Khamis 12.02.09 : g KLCC.. tempat lepak dulu2 he3.. sementara mySM nak abes keja, msk Petrosains.. da lama nk msk tpt ni.. asek tak de ms jek.. 1st.. msk DinoTrek2.. ni la tempat mySM keja.. rasanya projek ni dr bln 9 lagi.. tetiap mlm mySM bertapa la ngn sume dino2 yg ada kat sini.. so, bila dah siap.. g la msk kan nk tgk hasil kerja.. memula dpt la berteman jejalan dlm ni.. tp lepas half an hour.. kena la jalan sesorg.. nasib la.. org lain keja, kita ni je yg cuti kan.. mmg kn la jalan sesorg.. tp xpe, mmg best msk Petrosains.. tp lg best kalo msk dr pagi.. br separuh Petrosains dah leth yg amat2.. da mula kurang mood nak try apa yg ada kat situ.. lgpun sesorg.. xbest la sgt.. gambonye banyak la sgt amek.. tp atas kesilapan teknikal, 2 i jela yg ada.. hu3.. (gambar g Kuching pun xada.. farihah : email la kat kite ni gambo kat kuching.. ciput : ko pun sama.. berat tau aku pegangkan ikan terubuk masin ko.. hi3)

cik dino ni leh gerak2 tau.. tp xingat pun nama dia..

.

ni dino tgh gaduh..

3 comments:

hailmi said...

dino yg 1st tu triceratops..the 2nd one is spinosaurus..menarik kan g sana..nnt kak aishah kata kita promote psb..hihihi

lily lotus said...

wah..sakan ko dgn dinosaur2 tu ekk :P

nur hareza said...

hailmi - punya la susah nak ingat la nama dino2 tuh..
lily - kite mcm nak peluk2 je dino tu.. t tokey xbagi larrr...