Monday, December 5, 2011

orang mengandung malas update blog, betul ke?

betul kan.. kalau lah seorang blogger tu rajin update dan buat new entry at least seminggu 2-3 kali dan tiba-tiba 1-2 bulan tak ada apa-apa entry baru, mesti dia tengah mengandung, 2-3 bulan.. hahahahaha.. saya amat perasan keadaan ini.. paling ketara, terjadi pada diri sendiri.. buka dan blog-walking nya selalu tapi idea nak menulis atau sindrom malas telah menyerang sehinggalah melepasi 1st trimester.. agaknya orang mengandung ni memang alah menulis kan..

nota : saya tak mengandung sebab saya masih menulis entry baru walaupun pendek-pendek

3 comments:

Ummi said...

hahaha..beja ni..baru nak tanye dah jawap siap-siap..ingat kot preg..

Mrs. NeuroOne said...

Ko ngate aku ye..... :p

ryy.han said...

hehe tgk gak..ada yg rajin

tp yg pasti dh ada anak, nk update blog lg payah..lg anak yg dh pandai kacau/ sibuk2 nk taip sekali...