Wednesday, October 12, 2011

lagi 8 hari

hari ni 12.10.2011.. lagi 8 hari 20.10.2011
ada 2 sebab tak sabar nak tunggu lagi 8 hari.. 

1. Hasya genap 1 tahun 2 bulan.. yeayyyy.. makin besar si kecik ni.. makin bijak, makin manja..

2. GAJI.. hahahahahaha.. utk pengetahuna, saya since bln lepas tak dapat gaji.. pertukaran ke Putrajaya menyebabkan urusan pembayaran gaji mengambil tempoh agak lama.. bonus sebelum raya pun belum dapat lagi.. sememangnya patut untuk saya merasa tak sabar giler menunggu hari gaji.. duit dalam bank pun tinggal nyawa2 ikan (tapi sempat shopping online di Kiosk Cinta).. saya plan, duit 'lebihan' gaji + bonus tu nanti nak masuk Gold Savings la rasanya.. harap2 masa tu nantui, rate emas tak lah tinggi sangat.. kalau dapat dalam RM 165 ke, best sikit.. 

nota : saya pening, tengah datang bulan tapi pening lain macam.. adehhhh

4 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

skali dapat gaji tu selepuk tu..mcm dapat duit kutu...

Nur Hareza said...

linda - harusssss

Sue Mommy Cinta said...

eh..ade kiosk cinta..hihi...cinta cakap" mekasih acik reza...nnti singgah lagi yer kat kiosk cinta.." huhuhuhu=)

by the way syok nyeeerrrrrr dpt duit selepuk..

Nur Hareza said...

sue-ada keperluan, mesti beli dari kiosk cinta.. jual la headband comel2, konpem ibu Hasya beli tau :)