Friday, June 24, 2011

3D Imej



3D image of our 6' wardrobe.. from kianClassic, Bt. 11 Jalan Cheras..
mula-mua masa datang, katanya RM1,800 (salesperson).. bila nak bayar katanya RM 2,100 (ID), so we all bagitau la dah bayar deposit and lock price.  then final RM 1,900 sebab ada 2 laci.. saya buang semua laci (sebab satu laci kos nya RM 100, tambah lock RM 50) sebab nak buat ala-ala Ikea nanti.. barang-barang penting yang perlu lock, simpan dalam almari lain
husband cakap, ID kitorang ni blur.. hi3



 3D image of I-I shape kitchen kabinet (tak de dry-wet, semua dalam satu)
10' wall and base, kos RM 3k ++ (tak ingat la).. solid surface top (local) RM 1,500 
hahahaha.. kalo pakai material murah sikit utk table top tu xde la sampai camtu rega nya.. 
tapi nak puas ati, koyak sikit la duit kan.. ;)

hasya dalam pool.. main kat balkoni rumah.. suka nyer dia.. test seblum bawa dia masuk pool kat bwh rumah tu.. (ye, memang hasya lambat diperkenalkan dengan pool, laut sumer sebab opah nya tak bagi,, sekarang opah dok jauh, dia tak tau kan sayang...)

7 comments:

UmmiSalwa said...

rumah kt mane reza? kitorangnyer rumah tak settle lagi warddrobe.cik abg kate nak buat sendiri beli kt ikea. tapi got problem jugak sebab corner. cinonet aje kang wardrobenyer.

nurhareza said...

kat balakong.. tak siap lagi tu.. br kuar 3D.. payment setel hari ni baru dia order kilang.. dlm 2 minggu lagi br pasang..

Erin Rashid said...

beja, serius murah. tp tang wardrobe tu berapa tinggi dan pnjg ko punye? aku beli kt bahagia warna putih lg murah kot dr ko punye. design pon sama. kitchen pon cantik dan murah. kira pandai la ko pilih! baguss..!

Iryani Noor said...

cantik la kitchen cabinet tu.. ehh reza beli umah kt balakong ekk??? ingat dulu nk beli kt rawang.. tak jd ekk??

ehmm hasya jom mandi kolam ngan sopia =p... aunty janji, aunty tak bitau nenek =p

rezaredzuan said...

erinsh-murah ke? 10 kaki kabinet dekat RM5k termasuk table top (solid surface.. wardrrobe sampai siling (3 m), panjang 6 kaki..
yani-kat rawang tak jadi la yani.. burn deposit RM100.. hi3
buleh3.. auntie jgn bgtau nenek ngn opah hasya ye..

lily lotus said...

uiks balakong? dekat ngan rumah ly tu..hehe..house warming jgn lupa panggil yer :P

irmafittaputri said...

reza...bile nk upload KC yg dh siap ni!!! nk curik idea