Friday, March 12, 2010

sembang saya

semalat hari jumaat.. best kan jumaat ni.. rs rileks je.. maklum la esk nyer dah cuti.. 2 hari utk bersenang lenang di rumah.. selalunya ujung minggu hubby mesti balik.. tp minggu ni xdpt sbb hubby nk g tgk mak sedara dia yg xberapa sihat kat cheras.. rs mcm nak join tp next week nk g kl lagi (tp sy rindu sgt kat hubby la).. semangat nk tgk motherhood expo dgn my best fren, lily.. dia pun tgh pegnant 3 bulan rs nyer.. so, nk isi ms lapang esk nk balik k.kangsar.. tido sana satu malam.. opah xsihat, da makin nyanyuk... balik kejap nk teman dia.. balik ngn mak n adik laki saya.. abah xikut..
.
.
bos seminggu xde.. g bercuti kat beijing.. bw wife jejalan.. bestnye la leh g bercuti.. sy plan bln 4 nti nak cuti panjang (satu minggu u..) 19 april (isnin) perak cuti sempena keputeraan sultan perak.. so, direct la cuti.. ujung mgu tu lak befday my hubby.. best2.. lgpun awal bln 4 ni kami msk umah.. umah sewa je, tp da rs excited sgt.. sementara ni, my sis ngn hubby dia akan tinggal sekali ngn my hubby.. rumah dorg kt kajang bln 6 kot br leh msk.. lgpun adik ipar tu dpt kija kat balakong.. opppss.. sy akan menyewa di balakong.. tp xingat la nm taman apa..

key.. nak sambung wat kija.. sabtu ahad ni mls nk bw balik kija kt umah.. (ceh.. mcm buat pun.. angkut je la ke hulu, ke hilir fail tu.. ;p)

3 comments:

Erin Rashid said...

beja,
ko dh dpt tukar kl smula ker?

lily lotus said...

ohh dh dpt transfer kl laa ni. good to hear that..hehe

nurhareza said...

erin-belum lg la erin.. eh, nti ajak le aku g umah br ko.. hi3
lily-erkk.. statement sy tersilap ke? belum lg la cik lily lotus... ;)