Tuesday, March 23, 2010

blogging from hq

hye.. blogging from opis ipoh.. selamber jek rembat pc staf kat cni.. ksg je opis ni.. sume org trn lunch.. act, pg td ada metg kt ipoh.. psl banjir.. jumpa la sorg bos ms kt btb tu.. best ah dpt sembang2.. pastu br tau 2.30 ptg ada metg psl setinggan sifar kt cni.. so, stay je la.. abes metg td kol 12.30, terus mkn.. mkn bihun ngn kuih je.. borink2, sj bc blog kenkawan..

nak cite psl weekend hr tu.. best sgt dpt spend ms ngn hubby.. sabtu kitorg jejalan cari perabot utk umah.. alhamdulillah, we manage utk complete kan our mission (terlebih sebenarnya) ingat nk beli sikit, rupanya abeh satu umah nye perabot kitorg beli.. then survey brg letrik kat kedai apek2 tepi jalan tu la.. punya la mahal.. rega kt jusco ngn cr4 laaaagi murah tau..

then g tido kat subang, umah best fren lily.. sembang2 tp mata ngn pinggang da xtahan sgt.. terus msk tido dlm kol 12.. pg esk nyer, ada metg ASPIRASI (NGO) kat UniKL.. after lunch, kitorg terus desup g MV, ada motherhood expo.. ramainyer org.. since baby blm 5 bulan lg, my hubby xbg beli brg mcm2.. puas pujuk, dpt la beli satu bj tido baby (nak buat lepas gian.. chomel sungguh bj tu).. kitorg xtau gender baby so, beli kaler oren.. ha3.. both boleh pakai kan.. beli gak sticker utk baju baby.. yg comel nye, ada gambar kepala zebra n kat belakang bj leh tampal montot zebra tu.. hi3.. nti bila we all dah tampal, harus saya upload kt sini ye.. then beli buku kt karangkraf.. berbaloi la dr beli by pos.. murah sket..

pastu ada lah pameran hartanah.. (kitorg lg lama kat sini dr motherhood expo tuh).. berkenan la umah kat semenyih.. my hubby da berkobar2 da tu.. tp saya cakap, kite setelkan satu2 dulu.. bg hal pindah2 ni setel, br kkita pg the next step.. (sabar ye abg.. kalo da rezki kita kan nti..)

pinggan mmg da skt giler.. hubby pun sama (ngalahkan org pegnant kan).. g mkn ns lemak kt kg baru ngn member2 utm dl, pastu kol 9.30 mlm kitorg da siap cr parking kt hentian duta.. dua2 tido sbb xlarat sgt.. 11.30 mlm kitorg siap2 nk g tgu bas.. dlm kol 12.15 mlm, bas smpai dan sy dgn sedihnye peluk2 suami, kiss2 suami (real, buat tgh2 org lagi tu) terus naik bas.. ehmmm.. bye2 hubby syg.. next week satu minggu sy kat kl.. best giler.. ;)

2 comments:

lily lotus said...

pinggan ke pinggang yg sakit :P...syahdisnya time berpisah tu..huhuu

nurhareza said...

hehehe.. pinggang ler.. hanya mereka yg melalui je tau rasanyer.. auwwww..