Monday, March 8, 2010

permintaan wanita

.
hari ni otw nk g kija, dgr kat hot fm yg hr ni hari wanita sedunia dan topik pagi nyer 'permintaan wanita'.. ermm.. mmg la kalo da nama wanitanye nk minta mcm2 kan.. kalo senaraikan pun xtentu cukup.. tp bg saya, satu je permintaan sy.. ni ditujukan kepada HR dan big boss kt hq kl tu.. plssss.. tolong transferkan sy ke kl.. saya nak suami saya.. (hu3.. mcm sayu je kan..)
.
SELAMAT HARI WANITA kepada semua wanita.. bestkan jd wanita ni.. ;)

5 comments:

Mohd Naim said...

insyallah..sampai masanya, akan tertunai juga..

aishah zaharin said...

cepat la reza dapat pindah kl. nak aktifkan balik team kopitiam. hekhek

Nozie Yusof said...

selamat hari wanita!!

dengan rsminya nk bgtau..

makcik nk tukar blog

pindah ke

http://uadoreme.blogspot.com/

org kata WP lembabs maka pindah la ke sana

ok

c u there

=D

Iryani Noor said...

kite doa kn reza cpt2 dpt pindah...
kite paham sgt mcm mana rase nyer time pregnant nih bile dok jauh2 ngan asben..
btw kite dgr BSGE tgh nk cari designer.. kalu minat nk wat design try la apply bhgn tu.. kot2 ader rezeki baby =p..

nurhareza said...

naim-bila la masa nye tu..
kak aishah- kak, sini pun ada old town taww..
nozie- okeh, akn ku jenguk selalu blog mu itu..
yani- kite dah apply.. xkisah la kt bhg manapun.. xde cite ke psl transfer2 ni lg yani?