Tuesday, May 17, 2011

ranap duitku

radiator fan tu mmg selalu lambat stop bila mati enjin..
ingat memang camtu kan, so biar la..
khamis lepas, dia tak off sampai ke pagi.. akibatnya bateri kong..
hari ni g putrajaya dengan hepinya jumpa siet, riza and lily..
balik, singgah popton servis nak tanya la apa problem kan..
rupanya budak foreman tu buat muke gerun sambil cakap..
"kak, akaknye keta ni kena overhaul.. head silynder dah bengkok"
okeh, bp hinggit?
"koman2 rm3 ribu.."
haaaaa?????? aduhai.. slh sape? diri sendiri kut..
so, utk ilangkn rs menyampah kt keta sendiri, mlm ni ajak hubby g mkn nasi arab.. yeeeeehaaaaa

2 comments:

lily lotus said...

aduhaiii ketalah antara penyumbang besar keranapan duit kita. tapi kalau tak leburkan kita gak susah.

nurhareza said...

lily-sabarkan je la.. baru2 ni lebur lagi rm700 sebab keta tak boleh buka dengan kunci.. kena buat kunci baru la pulak.. hu3