Saturday, May 14, 2011

anak ibu sakit

blogging from room 91, columbia hospital, cheras

Hasaya was admitted last nigth.. huwaaaa... actually dh seminggu hasya demam tak baik2.. antbiiotik da abes tp still tak recover.  Rabu pulak start poo poo cair n kaler kuning nak keputihan plus dengan lendir.. so mlm td terus msk emergency kat columbia.  Doc bgtau hasya dehydrated.. terus bgtau kena tahan kat wad.. ayah hasya setelkan registration while hasya menanges tak hengat bila doc nak msk kan jarum kat tangan plus amek sampel darah utk testing.. sedihnya ibu tgk hasya menangis sampai tertido.. sampai je terus msk air satu botol.. lega hati bila hasya dapat bf dengan baik n tido lena sampai ke pagi.  pagi bila doc dtg bgtau result darah, ibu dah start tak tenu arah.. platlet darah hasya tinggi n doc said may cause arteri block.. huwaaaaaaa.. apsal la pulak jadi camtu kan.. xpe, doc suh stay je kat spital n nak wat blood test semula.. hopefully ada good news..

4 comments:

Siti Harisun Said said...

Sian Hasya..... Moge cepat sembuh ye.... ♥♥♥

nurhareza said...

hasya dah sihat.. keta pulak yg SAKIT..

Siti Harisun Said said...

Kete sakit pe plak? Lepas balik Alamanda smalam ke?

Erin Rashid said...

siannya hasya..!
dok hospital lama2 ni ada insurance tak? kalo ada, nasib baik la.. kete nak overhaul lagi dak?