Monday, April 18, 2011

update

morning uolllsss..
lama sangat la tak menulis apa pun dalam blog ni.. macam2 nak cite tau tapi rs mcm malas da tak berapa nak ingat cite apa yg nak dicite kan ni.. haaaa.. ce cite ce cite (rujuk sebutan org kg dalam filem hantu kak limah balik rumah.. kikikikiki).. so, berikut adalah beberapa cite yg perlu diupdate untuk kenang2an dan makluman kenkawan pembaca blog yang setia.. ;p

1. of course pasal bb ibu yg domot2 kan.. hasya 2 hari lagi nak masuk 8 bulan.. so far, sekarang masih menunjukkan skill meniarap yang semakun hari semakin laju.. (belum boleh merangkak lg, montot dah buleh angkat tp bila nak gerak ke depan, dia start meniarap semula)..

Gigi pun sebatang pun belum ada lagi dan masih belum tunjuk kan tanda pun nak kuar tp gusi dia mmg amat keras smpai last week nipple ibu berdarah sbb hasya main tarik2.. owhhh, mmg fav dia main tarik2 tau, serupa mcm makan chewing gum je.. sekarang kalau menyusu, siap buat gaya supergirl.. n, kalau ibu tengah mengepam depan dia, cepat2 hasya datang, panjat peha ibu, tepis botol n replace ngn mulut kecik dia tu.. so, ms tu, kena la tukar mengepam yg sebelah lagi, sebelah lagi hasya menyusu sambil melutut.. gelak je tengok perangai dia ni tau..

2.  kerjaya.. awal mei depan, start bekerja di Putrajaya.. join program attachment dengan consultant (ZHL Engineers)..  ni sebagai permulaan utk dapatkan PE... debor2 juga kan, tp hubby very supportive.. ye la, happy betul dia bila dpt dok sama2 nanti.. alhamdulillah.. setakat ni, urusan kerja kat opis 70% da siap utk hand over kepada pengganti baru.. Taska hasya pun da dapat.. harap2 hasya dapatla sesuaikan diri dgn environment baru..

3.  ????.. errrrr... cukup la dulu kan.. nanti2 kita sambung lagi, nak selesaikan kerja untuk hari ini... daaa

6 comments:

aishah zaharin said...

ala comelnya dak hasya nih. nanti aunty gi site visit, ibu boleh bawak hasya skali dak? :)

Mohd Naim said...

wahhh!! akak akan keja kat putrajaya ke?? bestnya..nnt leh la gi lunch sama yea...hehehe!!!

Nozie Yusof said...

JPS ade eh buat attachment mcm nie? behnye..

Siti Harisun Said said...

Reza, dok Putrajaya x?
Nnt weekend leh buat bengkel gosip... huhu

lily lotus said...

dgn consultant? good2 senang lepas ni aku nak korek projek..ekekeke

nurhareza said...

kak aishah- best dapat jumpa akak ms site visit td.. nti datang lg k
naim - buleh2.. kut ms lunch kena g tgk bb, kite try waktu lain k
nozie - yup.. tetiap tahun buat program ni.. JKR xde ke?
siet - umah kat balakong, tp kita ON je kalo sal join bengkel gossipp tu.. hihihi
lily - wokeh bebe.. anytime