Thursday, April 28, 2011

a day before

hari ni second last day di jps kerian.. tetiba rasa sedih pula bila bos tanya dah mula berkemas ke? huhuhuhu.. kerja sume mcm dah ok.. kalo ada lagi yg tinggal, minor n boley ber-emel je nanti.. barang2 kat opis da siap kemas.. esok leh hangkut msk keta.. bila teringatkan hasya pulak, pun sedih sbb nak bawa dia jauh dari opah, tuk n mak tok (pengasuh).. mcm mana la nti hasya dgn pengasuh baru nanti.. seb bos bagi amek cuti seminggu utk prepare kan hasya ke taska baru... alahaiiii.. xpe la asalkan dapat duk ngn ayah hasya kan.. tetibe rasa pelik pulak, camne nak jd fully housewife ye? slm ni PJJ jek, so ada rs nervous lak.. camne la nak manage hal2 rumahtangga nih kan.. debor2 tapi excited juga.. chaiyukkkkkk ibu hasya.. 

3 comments:

FaRiHaH^THaLHa said...

good luck reza..!! i know u can do it...ade mase leh la jumpa :)

Erin Rashid said...

beja, ko resign terus nak jadi fully housewife ker?
biar betik...?!

lily lotus said...

insyaallah boleh tu...