Tuesday, October 28, 2008

ptk.car.polish

so, selamat la cuti 3 hari kat umah.. sabtu 25hb g rawang.. jeng3.. wat pe ek.. ada plan besar punyer.. jauh kan.. jauh nye plan tu.. tp tak kira.. biar ah sume kata jauh pun.. yg pnting ati dah suker.. suker sesangat.. lgpun dah direstui org2 penting dlm idup ni.. so, org lain nk kata apa pun kata lar.. tak kesah pun..
ahad n isnin, lepak umah.. kepala tak berapa sihat.. idung pun.. tp rajin kan diri gak.. dua hari suntuk ngadap nota ptk jek.. harap2 la berbaloi la usaha mengurungkan diri selama dua hari ni.. tp ptg isnin tu kua juga lar.. rasa lapa sgt.. sekrg kan, teringin sgt nk mkn kt food court.. tak mo food court klcc.. midvalley pun tak nak.. teringin nk mkn kat food court hypermarket cam tesco ngn cr4.. hu3.. dari last week lagi ni teringin nyer.. mcm sedap je makanan kat sn tu.. agak2 la kan.. bile leh gi ek...? (soklan ni kn berjawab la rasanya kan..)
satu g, sesapa tu, tgk la keta kt bwh tu.. putih berkilat jek.. isnin tu gak anta g cuci+polish+vacuum kat depan parkson oug.. dari b4 raya lagi tak pernah bercuci.. dah keladak sgt pun keta tu.. dah tak de kaler putih pun.. yg kat dlm tu, smpai anak lipas pun ada.. anak lipas?? mesti ada mak dia kan.. hu3.. mana la dtg nyer tu.. sume sekali rm 59 (tu one layer je.. kalo smpai tiga layer rm 120.. tak payah la.. cukup la satu layer.. kot tiga layer nti.. money layer dl purse tu lak yg kurang..).. plus tokey tpt cuci keta tu ilangkan kesan kn langgar kt belakang keta tu.. langgar?? sape langgar?? he3.. sikit je.. cium tong sampah jek.. tong sampah.. ishh.. sungguh tidak enak di dengar kan..basuh keta kat sini ok gak la.. kalo cuci je rm10.. free parking satu jam.. mana nk dapat.. kat the mall, dah la cuci rm12, parking lagi.. sejam rm3.50.. tp plg murah kat kg baru.. park kat situ, g la mkn kt kedai sebelah.. rm8 cuci+vacuum.. pakar gak kat tpt cuci2 keta ni kan.. pasni, cuci sendiri la kot.. hu3.. (ke abah ia yg cuci kan..?? he3.. kemungkinan besar ni..)

5 comments:

emi said...

nak mkn kat food court ek?hmm tgk la bila blh g ek..sian,teruk btl ngidam nyer..jauhnya g rawang..huhuhu

nurhareza said...

apa boleh buat

lily lotus said...

huiksss..tak bgtau pun dh ada blog :P..anyway slmt berblogging!

aishah zaharin said...

layan jek le emi oii org mengidam.. kang dah pindah jauh2 terkenang2 pulak.. ;)

nurhareza said...

lily-he3..blog sesuke ati.. segan nk bgtau lar
kak aishah-tesco ampang ada food court kan..