Wednesday, October 29, 2008

nyum.nyum.nyum.

yee haaa.. akhirnya.. pas mkn tu, g beli ice cream bR nih.. tp tak ingat la flav apa.. err.. err.. memang tak leh ingat la.. pueh ati kn semlm... lalalalalala.. gumbira rasanya..

8 comments:

aishah zaharin said...

reza, eskrem kat new zealand natural lagi sedap.. flaver - boysenberry.. outlet - klcc, ikano, curve..

superb!

(kita 2 nih asyik cakap pasal makan jek kan? kalau reza dah pindah nanti cemana?)

nurhareza said...

kak aishah-waaa..kite diet lar..

Izan said...

reza... mesti la aku ingt kat ko lg. tak kan lupa lak kat kengkawan kan. weh, aku nk link ko. rerajin ler singgah kat blog aku.

anyway, selamat berblog bab aku rasa ko pun baru je berjinak2 dlm dunia blogger ni kan.

emi said...

bila da pindah,mkn sendiri2 la nmpk nya kak.. :(

aishah zaharin said...

reza - ada org sudah merajuk.. :D

nurhareza said...
This comment has been removed by the author.
nurhareza said...

izan-ha ah.. tu pn main campak je apa nk letak kat n3 nih..
emi-vid col time mkn la.. nak? hi3
kak aishah-errr.. panjang merajuk nye ni..

ita.itu said...

wah smlm dah beli aiskrim..sdp betul rasanye..hehe