Thursday, August 25, 2011

ini rezeki saya.. HLP 2012

..Alhamdulillah..

berdebar-debar nih
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


yeayyyy.. alkisahnya lepas habis belajar degree tahun 2005, ada minta biasiswa JPA juga untuk sambung ke peringkat master tapi hanya pointer 3.5 ke atas sahaja yang akan dilayan.. pointer saya di atas 3.0 dan di bawah 3.5.. dan sekarang, guna kuota kakitangan kerajaan, dapat juga..

22 September 2011 ada penyampaian surat tawaran biasiswa bagi HLP 2012 di INTAN, Bukit Kiara.. seronoknya.. so, dah bagitau Emi, rancangan untuk tambah anak tahun depan postponed ke tahun 2014 ye.. start belajar maybe September 2012, dalam tempoh setahun setengah kena habiskan.. saya buat secara by research.. tajuk, maklumat semua dah ada sebab kawasan kajian adalah di tempat kerja lama saya.. so, kalau boleh siap dalam pertengahan tahun 2013, rancangan nak bagi Hasya adik mungkin akan di awalkan.. tapi, kalau dah rezeki dalam tahun ni ke. tahun depan ke, saya terima dengan hati terbuka.. (lagi best kan, confirm boleh direct BF sepenuh masa..)

nota :
rezeki amat mencurah-curah..
bukan dalam bentuk wang ringgit..
tapi kegembiraan dan kepuasan hati.
Alhamdulillah..
terima kasih suami atas semangat dan sokongan yang diberikan
(termasuk sanggup drive dari KLCC ambil segala sijil yang tertinggal dalam beg Hasya kat Taska pada jam 10.30 pagi pada tarikh saya ditemuduga.. kalo sy yang g amek takut tak sempat + nervous = apa pun tak jadi!!!)

14 comments:

Mohd Naim said...

wahhh!! tahniah!!!

Lady Di said...

tahniah hareza..

Nur Hareza said...

naim- tq2.. eh, naim kat putrajaya kan?
diana- tq2.. ko tak minta ke?

mast@work said...

tahniah reza..

buat master kat mana nnt ni? good luck ok

UmmiSalwa said...

best best! tahniah

Nur Hareza said...

kak mas- wat kat UNITEN.. tq :)

awe- tq2

Mrs. NeuroOne said...

Wah..wah.. Congrats Reza... Blajar rajin2 tau.. :)

zOeY zAu YaH said...

tahniah2...nape saya x leh cari butang follower? nk check dh follow akak ke blum hehe..tq listkan saya.saya dh listkan blog akak semula.

Iryani Noor said...

congratsssss reza.. best nyer smbg belajar =p

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

congrate reza...bestnyerr sambung blaja...:)

Nur Hareza said...

siet - yepp.. harap2 hasya masa tu dah boleh main sendiri ;)

zoey zauyah - apa nama awak ni ye.. akak mmg tak letak follower (errr, tak jumpa nak cari cara camne nak letak follower tu.. hik3)

yani - tq yani

linda - best juga.. tgh semangat nak belajar.. tak de semangat nak kija.. bleh?

Mohd Naim said...

ha'ah...dekat Putrajaya..akak ?

Mohd Naim said...

ha'ah dkt putrajaya...akak??

Nur Hareza said...

naim-sama la.. akak kat bangunan moa