Thursday, July 21, 2011

dia dah besar

semalam hasya dah sukup 11 bulan..
dan semalam juga hasya ada perangai baru..
sebelum tido nak kena pasang lagu kat hp ibu..
tido siang camtu, tido malam pun mcm tu..
dah mula memanjat.. 2 kali terlentang sebab eksen pegang sofa ibu sebelah tangan.. nasib baik ada bantal cover kepala.. masa jatuh tu, terkebil-kebil dia pandang ibu.. ibu buat dunno je..
tak jadi nak menangis..
berat 7.7 kg.. shomell je kan anak ibu sekarang..
tak sampai sebulan je nak masuk setahun.. 
will miss every moment masa dia baby.. lepas ni dah tak panggil infant dah kan.. toddler pulak la..


budak botak ni la yg ibu akan rindu selalu.. ;)

1 comment:

:-) said...

pada tuan rumah n kwn2 yg nak download free movie....

download free movie.... klik http://adf.ly/29eln

selamat mencuba... kena sabar download file maklumler free