Thursday, July 15, 2010

bakul rotan baby


Hari tu masa pergi kursus di Kuala Kangsar, jejalan kat kedai tepi sungai.. so, nampak le bakul rotan baby nih.. mak aiii.. comel nyer.. mmg sesuwaiii le sgt ms majlis naik buai bb nti.. tanya makcik kedai ni, dia letak RM120, bleh kurang RM90.. ha?? mcm mahal je.. so, kena pikir dulu, diskus ngn hubby..

kedai makcik ni jual Rm90.. no kurang2 lagik.. ishhh.. sombong tul.. dah la ada kaler ni je.. kite nye bb ge-girl.. so, harus lah cari kaler pink kan.. KIV la dulu

Malam tu hantar mms kt hubby, mmg comel hubby kata.. ikut suka la, kalo nk beli, proceed je la.. jgn nyesal tak beli pulak nanti.. so, esok pas abes kursus g sekali lagi tp member ajak pusing2 dulu kut2 terjumpa kedai lain yg jual bakul bb yg sama.. akhir nya.. kat satu kedai ni ada jual bakul rotan bb.. kaler pink lagi tu.. tawar nye tawar dpt rm65.. perghh pueh ati den.. lalalalalalala..
.

baru la comel kan.. ;)

11 comments:

Iryani Noor said...

ngehehhehe.. chomell nyer reza... geram la plak.. raya thn nie leh la baby bergaya naik "kete" nihh...

Mohd Naim said...

comel jugak bakul tu..comel mcm baby yg bakal lahir..hehe

lily lotus said...

comel! jgn baby buat surprise keluar boy pulak..hehe..harus ko kena spray dengan blue color plak

nurhareza said...

yani-bb tak kuar lagi tp ibunye dah pk mcm2 ms majlis tu.. hisshhh.. sabar2.. pe2 hal kn tgu bb kuar dl kan.. harap2 selamat la sumenye
naim-aikk.. boleh disamakan ke comel bakul ngn bb?
lily-suprise? bb boy pki kaler pink la tu nanti

aishah zaharin said...

akak first baby jek pakai bakul. sampai time aidin, pakai baby car seat jek sebab kejap sgt pakai bakul nih. tapi cute la bakul bb reza..

Anonymous said...

salam..

reza comel laaa bakul baby ni.
sya pun tgh cari bakul rotan
tuk baby n lampin baby..
ni beli kat mane erk..
agak2 die ada jual on9 tak??

D'alis Deoc said...

akum.nak tany awak beli bakul baby tu kt mana?sy tengah mencari sangat bakul baby utk buain sy.sy wat majlis berendoi.tempat sy beli tu dh x wat dh.so kalu awak leh tlg sy,tanks so much. ni email sy puterydeco@yahoo.com
myblog www.alisdeco.blogspot.com

dianah09 said...

Assalamualaikum....

kak nanti emel saya yer kat wanznsyc@gmail.com. Saya nak tanya pasal bakul baby..cantiklah dan murah

zaidaismail said...

bole tak nak tau beli kat mana?

Anonymous said...

Blh emailkan pd saya di mn awak beli bakul tu.
justlittlejuliet@yahoo.com

cahaya cina said...

comelnye, nk tau awak beli makul tu kt mne? kdai ape?
email pd saya, sya_nio@yahoo.com