Friday, April 30, 2010

MY MOST FAVOURITE WEDDING PHOTO CONTEST

wahhh.. saya telah mencapai satu tahap ni.. tahap masuk contest.. yeeehaaa... 1st time ni.. terkial2 gak la nk memenuhi syarat2 puan liza nih.. layan kan je... so, sesape nk join, leh klik kat http://norlizaothman.blogspot.com/2010/04/my-most-favourite-wedding-photo-contest.html
.
nama penantin ;)
Nur Hareza binti Redzuan & Mohd Hailmi bin A. Rahman
tarikh perkahwinan :
1.08.2009
cerita pasal gambar :
masa ni majlis bertandang rumah lelaki di rasah, seremban.. ni dalam keta tepi jalan, tengah tunggu mak abah dari perak sampai.. masa tu saja ajak hubby amek gambo gn hp, so nak try aksi orang kalo tgk pun nyampah.. (xkisah pun, dah laki bini kan..).. hubby sy suke cakap sy suke wat aksi2 tu depan2 orang.. so, masa nk amek gambar kiss tu (wallahhh..) dia xmo, tp kena paksa gak.. so, sy acah je la nk kiss tp tak buat pun sbb takut lipstik melekat kt pipi hubby.. saja je nk gertak dia.. tp yg suka ati bila tgk gambar ni.. hubby da terpejam2.. pejam takut la tu ek..
.

4 comments:

hailmi said...

tak comel la gmbo ni..huhuhu

~n0rliza 0thman~ said...

reza, letak link entry ko kat bhgn komen blog aku eh..tertinggai tu =D
btw thanks =D

nurhareza said...

abg- comel.. sy yg comel..
liza- wokeh

lily lotus said...

hihi..comel jer korang berdua. all the best..