Tuesday, June 16, 2009

mySM.ke.singapore

mood kija hari tak de langsung.. memang ler, bak kata mySM, kalo xde mood tu bila dlm opis, mood kija tu ada jek.. tp hr ni mmg langsung tak selera nk wat kija.. naseb la pg ptg ada metg.. kalo tak mmg sume blog kenkawan kn jenguk.. surat satu pun tak wat, report tak bc, site tak g jenguk langsung.. buat apa yg bos suruh jek.. yg lain2 tu terbiar je lar.. mySm hari ni g singapore.. khamis baru balik.. tu pasal ler kite ni jd menung jek.. mcm dekat je kan singapore tu tp yg tak sukernye, kalo nk wat roaming call, kn bayar ler.. kalo tak free call je.. 1+5 ler katakan.. jadinyer, tiap kali nk cakap ngn mySM, tk leh ckp lelama.. sakit jiwa dibuatnyer.. kitorang mmg selalu gayut2 nih.. pegi balik kija mesti mySm temankan.. kalo tensen kat opis, mmg mySm ler yg hepi2 kan.. lunch hour kitorg mesti borak2.. then, kalo nk tido pun kitorg akan sembang2 sampai la tertido.. best tau mcm ni.. tak kisah langsung psl bil.. kalo terjaga tgh mlm pun laju je col dia minta tlg teman tido balik.. tp hari ni smpai khamis sume tu da tak leh nak buat.. col pun kejap2 jek.. hu3.. sedih nyer.. last year pun sama gak.. tp tu ms kitorg berkawan jek.. xde feling2 camni.. (act sama jek.. masa tu pun mood nk wat kija langsung tak der.. dan sebenarnya permulaan cite kitorg ada kaitan juga psl mySm outstaion ke singapore last year.. hi3).. nak balik la.. harap2 cepat la hari khamis nyer.. ;(

3 comments:

lily lotus said...

alololooo...touchingnya...takpe kasi kumpul itu kerinduan

hailmi said...

da blk kl pun da ni..lps ni org teman borak ek..

p/s:skjp je da sthn..semuanya bermula sthn yg lps kan

nurhareza said...

lily- ala, sajer je wat cite touching2 nih.. hi3 9malu la pulak..)
hailmi- yeaahhhh....!!!!