Sunday, June 28, 2009

keja.hari.ahad

pergghh.. penat nyer.. ahad pun dtg kija.. td smpai opis dlm kol 11 pg, igt plg lewat pas zohor leh la balik.. tp da lepas asar nk msk maghrib ni barula setel.. mulanya dtg nk setelkan slide presentation JD utk bg taklimat kpd org nigeria ttg dam monitoring kat sini.. apa lar.. punya la banyak lagi dam yg hebat2 dlm malaysia ni, kat sini juga yg dorg pilih.. yg penatnyer sy ler.. lastly, bw balik jg la sume nota2 yg perlu.. kena wat kat umah la gayanya.. tp rs best sgt sebb fail yg bertimbun2 selama seminggu ni dpt diselesaikan.. pulun giler sbb 1-3 julai nk kn g kursus audit dalaman, anjuran SUK Perak kat teluk batik.. plan nk bw my sis, ida tu buat teman.. lgpun sj nk ajak jejalan.. herrmmm.. kena setel sume juga.. tak leh malas2 sebb sekarang bila balik umah, banyak lg preparation nk kena setelkan.. adioss...
.
p/s : tq to mySM sbb memahami betapa penyibuknyer saya ni sekarang smpai satu ahri tu kalo kat opis, susah ler nk contact2.. ;)
.

ta daa.. nampak yg dalam kotak tu? dalam kabinet? atas lemari? tu sume kija yg disetelkan hari ni.. bayangkan la kalo still tak setel, esk tambah lagi setimbun mcm tu.. konpem tensen naik ke kepala kan.. wakakakakaka

3 comments:

hailmi said...

terlalu kuat bekeje..rehat2 la sket..keje spi bla tak abis..

nurhareza said...

hu3.. skrg kija la kuat2.. nti msk bulan ogos, br la rehat.. lalalalla

lily lotus said...

hehe..selamat mengurangkan kerja