Wednesday, December 23, 2009

cerita saya

grrrrrrr.. sejuk gilak pejabat hari ni.. menyebabkan air cond tu di'off'kan ajer.. mmg xtahan sgt2.. last week br pas servis tu yg jd sejuk tahap melampau.. alhamdulillah, hr i bw pulut kuning ngn kari ayam ke opis.. saje niat nk belanja staf kat cni.. mak yg msk, sy dok potog bawang, kentang ngn bsh pinggan jek.. td g pantry tgk dah tinggal sesenduk jek.. hu3.. sy mmg tak reti nk bajet2 org mkn nih.. xpe la kan.. bak kata mak, mana yg ada la kan.. ;)
.
pas lunch nk amek half day.. nk g klinik jap.. nk buka buku.. hi3.. td g klinik yg kt sebelah opis ni (klinik BS), tp xleh buka buku tu kat sini sbb alamatnye kt PB.. tp pas buka buku, nk wat chek up boleh je kt sini.. elok gak sbb seng klinik nyer sebelah je.. xde prob nk amek masa lama semata2 nk g klinik.. plan asal nk g hr isnin sbb hubby cuti ms tu.. tp nurse bgtau, kalo dtg isnin, rabu kn dtg jg sbb jumpa doktor hr rabu je.. ekkk?? nape? doktor tak kija ke hr isnin ek?? masalahnya pulak, hr rabu tu ada majlis dengan MB Perak.. alahai, nk tangguh2 lagi kang kena marah.. td pun da kena tegur sbb lambat buka buku tu.. mana la tau kn cepat2 kan.. tambahan lak, bdn ni alhamdulillah normal jek.. xde pening, xde muntah2, cuma kekadang rs cramp kt perut (semua perut tau.. kejap kanan, kejap kiri, kejap bawah, kejap belakang).. hi3.. ok la tu kan, dengan keadaan jauh dr hubby, better ler berterusan sihat badan ni..
.
.
p/s: hari isnin nk g main kat water park @ lost world of tambun, ipoh.. boleh kan org pegnant mandi-manda? dengan nyer ada hot spring lagi tu.. syiokkkk nyerrr...

6 comments:

Erin Rashid said...

ko dh pregnant beja?
tahniah!
jaga kandungan baik2

ida_maya said...

reza tahniah kkk..aper cerita sekarang. kalau dah scan beritahu tau. wei...ko tinggal berjauhan ngan hubby ko ker ?

aishah zaharin said...

congrates! akak dah agak! hehe. jaga baik2. jangan lasak sgt. kurangkan travelling. (amboi banyaknye nasihat.)

hailmi said...

kak aishah,apa yg akak da agak?takpe,byk nasihat ok..maklumla,kami kan 1st time..

Umi said...

bejaaaa...congratez..jage diri n beby baik2!!!

lily lotus said...

congrates! huhuhu..terujaaa dengarrr